Tlf. 62 21 66 99

Email: dk@danhostel-svendborg.dk

ONLINE BOOKING »

Hold din konference og kursus på Svendborg Danhostel

Når du afholder din konference eller dit kursus på Danhostel Svendborg, skal du ikke tænke på noget praktisk. Vi står klar til at hjælpe under hele opholdet. Vi sørger for servering, at al elektronik virker mm. Hos os skal du blot fokusere på en ting - nemlig at få en god konference eller et godt kursus.

Kursus- og konferencecenter svendborg

Kursus-og konferencecenter i Svendborg med gode faciliteter

De flotte rammer har gjort vort hus til en yndet samarbejdspartner for erhvervslivet, institutioner og offentlige virksomheder, som benytter de fine faciliteter til konferencer, kurser og møder i Svendborg.

Vi kan tilbyde op til 12 forskellige møde- og gruppelokaler, stort konferencelokale - kapacitet fra 1-150 pers. Alle lokaler har nyt AV-udstyr samt en AV-Værktøjskasse.

Gratis og trådløs internet findes i alle lokaler og på alle værelser.

Vi arbejder med et kursus-koncept, som dækker alle aspekter af arrangementerne:
Personlig kontakt, højt serviceniveau, stor fleksibilitet som tilgodeser alle kursusarrangøres behov, herunder ikke mindst konkurrencedygtige priser.

Vores kreative køkkenpersonale sørger for, at der bliver serveret lækker mad med de bedste af årstidens friske råvarer. Alle vores måltider serveres som flotte buffeter, tilberedt med kreativitet og omhu. Har I særlige ønsker til maden under kurset eller konferencen, så tilpasser vi os selvfølgelig jeres ønsker. 

Forskellige typer konferencer, kurser og møder

Vi tilbyder forskellige former for konferencer og kurser. Ønsker I at afholde en konference over flere dage, kan vi også sagtens klare det. Vi er fleksible, og ingen konferencer eller kurser er for små til at blive afholdt hos os. 

Ønsker du at holde dit møde hos os, har vi rigtig gode løsninger hertil. Vi kan både klare AFTENMØDER, HELDAGSMØDER samt DAGSMØDER. Vi vil under mødet være behjælpelige med kaffe, te og eventuelt mad. Vi er der for jer, så I kan få et godt møde. 

Som konference- og kursusgæst, får I tilbudt eget lokale til hygge om aftenen. Vi er også altid behjælpelige med, hvis I ønsker at lave forskellige aktiviteter i Svendborg by i løbet af dagen. Vi kommer gerne med forskellige forslag, der kan give jer en god oplevelse. 

KONTAKT OS for et tilbud.